[ad_1]

این روزها به هر کسب‌وکاری که نگاه کنید، داشتن یک وب‌سایت از اساسی‌ترین ویژگی‌های آن است. البته کم نیستند کسانی که وب‌سایت شخصی هم دارند. حتماً از خود می‌پرسید چه شد که داشتن سایت به این میزان محبوب شد؟ پاسخ ساده است! وب‌سایت می‌تواند به کار شما هویت بخشد و شناسنامه آن باشد.

اما سؤال اینجاست که چطور سایت طراحی کنیم؟ آیا صرفاً لازم است از یک برنامه‌نویس ارشد وب این کار را بخواهیم یا خودمان هم می‌توانیم سایت طراحی کنیم؟ خبر خوب اینکه خودتان می‌توانید طراح سایت خود باشید فقط کافی است کمی وقت گذاشته و آن را یاد بگیرید، بدون هیچ کدنویسی! بله طراحی سایت با وردپرس راه‌حل این مسئله است. همراه ما باشید تا بیشتر در این باره بخوانید.

وردپرس چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (content management system  یا cms) رایگان و مرجع باز است که به شما کمک می‌کند محتوای موردنظر خود را بدون کدنویسی، اما بالوگوی وردپرس طراحی انحصاری در اختیار مخاطبانتان قرار دهید. حال این محتوا می‌تواند یک محصول باشد یا مجموعه‌ای از رسانه‌ها برای بالابردن دانش مخاطبین و ایجاد پلتفرمی برای ارتباط با کاربران.

البته سیستم‌های مدیریت محتوای دیگری نیز وجود دارند که به شما کمک می‌کند وب‌سایت خود را طراحی کنید؛ ولی خب تا امروز وردپرس از محبوبیت بیشتری برخوردار است.

چرا وردپرس؟

ازآنجایی‌که وردپرس رایگان است، شما نیازی به هزینه اضافی برای داشتن وب‌سایت‌های پایه ندارید. البته به کمک قالب‌های مختلف (پوسته وردپرسی) و افزونه‌های متعدد امکان طراحی یک وب‌سایت کاملاً انحصاری و طراحی شده وجود دارد که در مواردی شامل هزینه‌های جانبی می‌شود؛ اما مطمئناً هزینه آن به میزان طراحی سایت توسط طراحان نخواهد بود.

مزایای وردپرس

اما این تنها مزیت طراحی سایت با وردپرس نیست! شما با وردپرس می‌توانید سایت خود را به‌خوبی طراحی کنید؛ چراکه:

  1. وردپرس با سئو سازگار است؛ پس شما قدرت این را دارید که با سایت‌های طراحی شده بر سر کسب جایگاه بهتر در گوگل رقابت کنید.
  2. ظاهر یک سایت وردپرسی هیچ تفاوتی با سایت‌های طراحی شده ندارد و افزونه‌ها و قالب‌های متعدد به شما این امکان را می‌دهد تا به‌سادگی سایتی حتی بهتر از طراحان ایجاد کنید.
  3. سرعت طراحی سایت با وردپرس بسیار بالاست. به طوری که می‌توانید طی چند روز یک سایت کامل داشته باشید.
  4. هزینه طراحی سایت در وردپرس کم یا در مواقعی صفر است.
  5. اگر برنامه نویسی php بلد باشید، می‌توانید به‌راحتی به سورس کدهای وردپرس دسترسی داشته و هرجا که لازم دانستید را تغییر دهید.
  6. برای طراحی سایت با وردپرس به دانش برنامه‌نویسی احتیاج ندارید و تمامی طراحی‌ها به‌صورت کاملاً قابل‌فهم توسط المنت‌های مختلف انجام می‌شود.
  7. با طراحی سایت توسط وردپرس می‌توانید در زمان طراحی صرفه‌جویی کرده و این زمان را صرف گسترش بخش‌های دیگر کسب‌وکار خود بکنید.
  8. و…

آموزش طراحی سایت با وردپرس؟

طراحی سایت با وردپرس امری ساده است که به‌راحتی برای همه امکان‌پذیر می‌باشد. اما اگر هیچ دانشی از وب و اطلاعات حوزه آن ندارید، باید حتماً آموزش طراحی سایت با وردپرس را تهیه و مطالعه کنید. این کار به شما کمک می‌کند یک طراحی سایت بی‌نقص داشته و تمام چالش‌های احتمالی را در کسری از ثانیه به فرصت تبدیل کنید.

یادگیری طراحی سایت با وردپرس

از کجا آموزش وردپرس تهیه کنم؟

اگر به دنبال یک مرجع آموزشی قوی برای یادگیری طراحی سایت با وردپرس هستید، همین‌جا بمانید و به خواندن ادامه دهید تا بگوییم چطور یک طراح سایت حرفه‌ای وردپرس شده و نه‌تنها برای خودتان بلکه برای دیگران هم سایت طراحی کنید.

حتماً شما هم مکتب‌خونه را می‌شناسید. یک پلتفرم آموزشی آنلاین با هزاران دوره آموزشی مختلف که نقش مهمی در ارتقا سطح دانش کشورمان داشته است. این بار مکتب‌خونه دوره کامل آموزش وردپرس را برای شما فراهم کرده است که از شما یک فرد ماهر در این زمینه می‌سازد.

پیشنهاد می‌کنیم اگر برای کسب‌وکار خودتان به وب‌سایت نیاز دارید یا دنبال یک فرصت شغلی طراحی سایت می‌گردید، دوره آموزشی طراحی سایت با وردپرس مکتب‌خونه را از دست ندهید.

هزینه طراحی سایت با وردپرس

اگر دقت کرده باشی تا اینجای مطلب چند باری به این موضوع اشاره کردیم که طراحی سایت با وردپرس هزینه‌ها را به طرز چشم‌گیری کاهش می‌دهد. اما چرا؟

چون شما دیگر نیازی به پرداخت حق‌الزحمه طراح سایت را ندارید و این یعنی میلیون‌ها تومان صرفه‌جویی در هزینه‌های طراحی سایت. اما خب، داشتن یک سایت کاملاً بدون هزینه هم ممکن نیست چراکه یک سری هزینه‌های جانبی در طراحی هر نوع سایتی ثابت هستند.

آموزش وردپرس

در مجموع اگر بخواهید یک سایت وردپرسی داشته باشید بسته به میزان طراحی‌ها و استفاده از افزونه‌های مختلف، هاست و دامنه خریداری شده و… نیازمند پرداخت مبالغ مختلفی هستید. لیست هزینه‌های طراحی سایت با وردپرس را می‌تواند به‌صورت زیر برآورد کرد:

  1. خرید هاست، بسته به شرکت انتخابی، اشتراکی یا انحصاری بودن هاست و بازه موردنظر از ۱۰۰ هزار تومان شروع می‌شود.
  2. خرید دامنه، بسته به پسوند انتخابی (.ir, .com, .org, .net, …) از ۱۰ تا ۴۰۰ هزار تومان برآورد می‎‌شود.
  3. خرید قالب، بسته به نوع قالب انتخابی از ۰ (برای قالب‌های رایگان) تا بیش از ۲۰۰ هزار تومان هزینه‌بردار است.
  4. خرید افزونه‌های وردپرسی، بسته به نیاز سایت از ۰ (افزونه‌های رایگان) شروع شده و بسته به نوع افزونه، قیمتی بین ۷۰ الی ۳۰۰ هزار تومان برای هر افزونه تخمین می‌خورد.

به‌طورکلی اگر بخواهید یک سایت وردپرسی با پسوند .com و البته با قدرتی مشابه سایت‎‌های دیگر برای خود راه‌اندازی کنید، چیزی حدود ۱.۵ الی ۳ میلیون، بدون درنظرگرفتن هزینه آموزش، قابل پرداخت است که البته اگر روی آن‌وقت بگذارید، واقعاً ارزشش را دارد. از سویی این مبلغ در مقایسه با سایت‎های طراحی شده توسط طراحان بسیار ناچیز به‌حساب می‌آید.

جمع‌بندی

ازآنجایی‌که داشتن وب‌سایت این روزها بسیار رایج است، طراحی آن نیز باید با سرعت و کیفیت بالا و البته تا جای ممکن کم‌هزینه امکان‌پذیر باشد. ما در این مقاله سعی کردیم نکات مهمی در زمینه طراحی سایت با وردپرس ذکر کرده و شما را برای آموزش طراحی سایت با وردپرس راهنمایی کنیم. امیدواریم این مطلب برای‌تان مفید بوده باشد.

[ad_2]

اشتراک گذاری